Tervetuloa vielä sivustollemme! Tämä sivusto kertoo tarkemmin metallimusiikin synnystä, sen eri vaiheista, kuuluisista bändeistä, heidän albumeistaan ja musiikkivideoistaan. Olet siis tullut todelliselle metallifanien suosikkisivustolle.

Olemme keränneet tälle sivustolle kattavasti tietoa erilaisista metallimusiikkiin liittyvistä asioista. Halusitpa sitten tietoa musiikkilajin synnystä, tai olit kiinnostunut Metallican musiikista, tämä on sinulle ehdottoman oikea paikka! Olemmne pyrkineet koostamaan tänne erilaisia metallimusiikkin liittyviä artikkeleita. Emme siis keskity ainoastaan vaikkapa jonkin bändin tuotantoon tai musiikkivideoihin, vaan haluamme kertoa laaja – alaisesti tunnetuista bändeistä sekä heidän tuotannostaan. Kerromme kuitenkin lisäksi myös monista bändeistä, jotka eivät vielä välttämättä ole nousseet maailmanmaineeseen, mutta ovat silti joko nosteessa, tai paikallisesti hyvin suosittuja.

Lue siis ihmeessä eteenpäin, ja tutustu artikkeleihimme. Voimme luvata ettet pety. Kannattaa lukea rohkeasti eri artikkeleita, vaikket itse olisikaan varsinainen metallifani. Tarjoamme hyvää yleistietoa metallimusiikista ihan jokaiselle. Ja eihän sitä tiedä, vaikka innostuisit artikkeleidemme seurauksena itsekin kuuntelemaan metallimusiikkia. Voit innostua siitä oikein kunnolla ja löytää itsellesi uuden musiikkityylin.

Keitä olemme?

Tälle sivustolle on siis koottu kattavasti tietoa metallimusiikista. Olemme itse metallifaneja, joiden sydäntä lähellä ovat kitarariffit, raskas rumpujen poljenta ja joskus jopa aggressiivisuuteen menevä laulanta. Metallimusiikki on hyvä keino poistaa paineita ja musiikki sopii erinomaisesti kuunneltavaksi myös kuntosalilla tai lenkkeillessä. Monet saavat siitä voimaa ja tsemppiä jaksaa vielä vähän pidemmälle, olipa asia sitten mikä tahansa.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla heräsi kysymyksiä. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin asioihin ja luemme aktiivisesti kommentteja ja palautetta. Voimme luvata, että olemme koostaneet parhaan mahdollisen metallifanin sivuston, joiden artikkeleiden parissa tulet viihtymään pitkään. Ehkä voit vinkata sivustosta kaverillesikin, ja voitte yhdessä nauttia tämän sivuston mahtavasta tarjonnasta.